Támogatás

FELKÉRÉS

az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége tevékenységének anyagi támogatására

Tisztelt Honlaplátogatónk!

Szégyelljük ugyan, de hosszú vívódás után, fennállásunk tizennegyedik évében mi is rákényszerültünk, hogy kénytelenek vagyunk elfogadni egy régi közmondás igazságtartalmát: „Szemérmes koldusnak üres a tarisznyája!

Sokáig azt hittük, és eddig sok-sok lemondás mellett tartottuk is magunkat ahhoz a reményünkhöz, hogy egy magát demokratikus jogállamnak hirdető országban a közhasznú célok megvalósulásáért nem eredménytelenül küzdő társadalmi szervezetek képesek tartósan és biztonságosan működve fennmaradni, közvetlen anyagi támogatásért folytatott megalázó kéregetés nélkül is.

Bíztunk, mert eddig nem is értünk igazán rá, hogy munkánk mellett azt vizsgáljuk, miért is válik egyre nehezebbé a fennmaradásunk.

Várjuk a támogatását annak érdekében, hogy a szövetségünk minél szélesebb körben és hatékonyabban folytathassa tizennégy éve megkezdett érdemi munkáját!

Minden adományt annak jeleként értékelünk, hogy vannak, akik értékelik sokszor reménytelen hadakozásnak tűnő munkánkat, és támogatásukkal érdemi segítséget, biztatást is adnak számunkra. Munkánkat folytatjuk, eddigi eredményeink biztatást adnak arra, hogy a demokratikusnak kevéssé nevezhető hazai körülmények ellenére is sikerül a rászorulók érdekeit egyre hatékonyabban képviselnünk!

Itt is kifejezzük köszönetünket azoknak, akik az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége tevékenységét eddig is pénzügyi és egyéb támogatásban részesítették!

Banki adataink:

Bankszámla szám: 11702036-20618221

A bank neve: OTP Bank Nyrt. (Internet címe: www.otpbank.hu)
Külföldről küldött támogatáshoz a következő adatokra van szükség
Fiók neve és címe: OTP Bank Nyrt. Budapesti Régió H-1027 Budapest, Margit krt. 8-10.
BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB
Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN): HU91 1170 2036 2061 8221 0000 0000

Az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége (adószám: 18070015-1-43) számára a személyi jövedelemadó (SZJA) 1%-át is fel lehet ajánlani. Kérjük éljenek a lehetőséggel és támogassák az asztmás és allergiás betegek érdekképviseletét, illetve a betegeket egészségügyi kérdéseik ügyében tájékoztató tevékenységünket! Erről a lehetőségről bővebben IDE kattintva tájékozódhat.

Budapest, 2009. április 8.

Bízunk megértő támogatásukban!

Pós Péter elnök