Személyes üdvözlet

Bár honlapunk főként olyan témákkal foglalkozik, amelyek az asztmások, allergiások érdekei szempontjából fontosak, vagy legalábbis figyelemre méltóak, érdeklődésünk kiterjed olyan kérdésekre is, amelyek nem különbségeinkre, hanem életünk közös nehézségeire, azok megelőzésére, csökkenthetőségére, esetleges megoldási lehetőségeire utalnak.

Sokfélék vagyunk ugyanis, egészségesek vagy betegek, nők vagy férfiak, fiatalok vagy idősebbek, és még sok szempontból különbözünk egymástól, de mindannyian emberek vagyunk, sok közös, emberi gonddal, de közös képességekkel is.

Ebben az üdvözletben egy olyan képességünket szeretném Látogatónk figyelmébe ajánlani, amely valóban minden élő embernek rendelkezésére áll, és amellyel mindannyian jobbá tehetjük életünket.

Az Ön figyelmébe ajánlott képesség abban is különleges, hogy nem csak az embereknek van birtokában, hanem szinte minden állatnak is.

Éppen az a sajnálatos, hogy mi emberek már kevésbé használjuk ki ezt a kézenfekvő lehetőséget, mint az állatok, és ami még rosszabb, ahogyan fejlődünk, civilizáltabbakká válunk (vagy csak ilyennek, és ezzel többnek gondoljuk magunkat), majdnem ennek mértékében mondunk le erről az igen hasznos, sőt az egészségesebb, boldogabb élethez nélkülözhetetlen képességünkről.

Sokan, sokszor felvetették már, hogy többet kellene foglalkoznunk egészségünk megőrzésével, hiszen a mi kezünkben is van, rajtunk is múlik jövőbeli állapotunk.

Most egy egyszerű, mégis általános hatású lehetőséget ajánlok Önnek.

Olyan lehetőséget, amely egy fillérjébe sem kerül, mégis segíthet megtalálni, hogy mi az, ami a mai, egyre több nehézséggel terhelt világunkban is komolyan javíthatja közérzetét, és nehézségei között hatásos vigaszt hozhat akkor is, amikor máshol ennek nem sok esélyét látjuk.

Javaslom, fordítson rá egy kis időt, nézze meg az alább elérhető kis vetítést, aztán próbálja ki, győződjön meg róla, valóban a Kezünkben az egészségünk?

Kérem, amennyiben Önnek felkeltettem az érdeklődését, és a vetítés után úgy érzi, megérintette ez az egyszerű lehetőség, ajánlja másoknak is, biztosan nem fogja megbánni.

A vetítés megtekintéséhez kattintson IDE!

Budapest, 2009. február 12.

Pós Péter,
az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége (ABOSZ) elnöke