Kedvezményes áron elérhető termékek és szolgáltatások az ABOSZ oldalainak látogatói számára

Az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége (ABOSZ) különböző vásárlási kedvezményeket kíván biztosítani világhálós oldalainak látogatói számára.

Nem teszünk kivételt, a kedvezményeket mind az asztmások, allergiások, mind az e betegségben érintettek problémái iránt érdeklődők, és egyáltalán az egészségük megőrzését, a betegségmegelőzést, vagy meglévő betegségük állapotromlásának fékezését fontosnak tartó látogatóink részére biztosítani akarjuk, mert úgy gondoljuk, aki oldalainkat megkeresi, az valamelyik felsorolt csoportba bizonyára úgyis bele tartozik.

Egyelőre az alábbi témákban tervezzük kedvezmény biztosítását a szerintünk ezzel a tevékenységünkkel - megismertetésüket tekintve - támogatásra érdemes termékek és szolgáltatások igénylőinek számára:

- egészségmegőrzést segítő eszközök vagy berendezések,
- gyógyüdülés,
- egészséges táplálkozás,
- egészségvédő és gyógyulást támogató táplálékok és gyógynövények,
- az egészséget veszélyeztető mértékű zárttéri pára utólagos megszüntetése,
- az egészséget veszélyeztető mértékű zárttéri pára kialakulásának megelőzése,
- a lakások és munkahelyek belső takarítása és levegőjük tisztítása,
- a szanatóriumok üdülők, szállodák, kórházak belső takarítása és levegőjük tisztítása,
- vegyszermentes tisztítóeszközök.


Minden téma esetében szigorúan betartandó közös elvünk az, hogy kizárólag olyan termékek vagy szolgáltatások elérését kívánjuk kedvezmény biztosítása útján támogatni, amelyek esetében lehetőségünk van mind a lényeges háttéradatok, mind az árak tekintetében alaposan ellenőrizni, hogy támogatás számunkra jó lelkiismerettel vállalható-e. Oldalainkon a támogatás minden esetben csak addig állna fenn, amíg ezek a feltételek is teljesülnek. A kedvezményre méltó háttér elbírálása, és így az oldal feltöltése is időt vesz igénybe. Ez az Önök érdekét szolgálja, megértésüket köszönjük.

Természetesen nem zárkózunk el további termékek és szolgáltatások, illetve az ezeket megvásárolni, igénybe venni szándékozó érdeklődők igényeinek összekapcsolásától sem, ezért szívesen látunk minden jelentkezőt, aki a fentiek értelmében meg szeretne jelenni ezen az oldalunkon. A témák számát egyelőre nem kívánjuk korlátozni, azonban egy-egy területen lehetőleg csak a minőségi kategóriájában és az ahhoz kapcsolódó ár/érték tekintetében is tartósan a legjobb, vagy annak közelében lévő ajánlatokat akarjuk támogatni. Legyen az a táplálékallergiások számára gyártott, vagy csak adalékmentes élelmiszertől kezdve a különlegesen környezetkímélő járművekig bármi.

Mindezzel azt akarjuk a magunk szerény eszközeivel is segíteni, hogy a nehezedő gazdasági helyzetben is érdemes legyen a versenytársak agresszív megsemmisítése helyett, hosszabb távon tisztességes tevékenységet folytatni.

Fentieken kívül a későbbiekben lehetőséget kívánunk biztosítani olyan vállalkozások számára is, amelyek egyéb konkrét szerződéses feltételrendszer kikötése nélkül, pusztán támogatásra érdemesnek tartják, és maguk is támogatják tevékenységünket. Ezen cégek elektronikus kapcsolóként is működő logóinak elhelyezésére, nem a kedvezményekről szóló oldalunkon, hanem főoldalunk szélén biztosítunk lehetőséget.Pós Péter, az ABOSZ elnöke